All for Joomla All for Webmasters
Забава

Skype зафрканции Vol.2

Група на деца се собрале на Скајп и меѓусебно зборат и ги наговараат “Кифле” да започне кавга со друг член од групниот скајп разговор. Додека “Кифле” зарипнува пцуејќи другите се отепуваат од смеење. Погледнете го видеото !!!

ВРВОТ