All for Joomla All for Webmasters
Забава

НЕВЕРОЈАТНО: Нема да верувате како настанал POKE и BLOCK на фејсбук …

Фејсбук нуди многу можности и истите од ден на ден се се подобри и подобри. Фејсбук постојано воведува промени, некои наидуваат на позитивни некој на негативни коментари од страна на корисниците.

Но, едно што до сега беше тајност е тоа како настанале POKE и BLOCK на фејсбук.

Еве како настанале POKE и BLOCK на фејсбук …

kakonastanal

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

ВРВОТ