All for Joomla All for Webmasters
Технологија

Новина од Фејсбук којa сигурно нема да ви се допадне!

Facebook најави дека ќе работи на подобрување на својот пребарувач, односно ќе воведе нова опција за полесно барање на тоа што вас ве интересира.Па така корисниците ќе имаат можност да ги видат сите постови кои некогаш се напишани и објавени на одредена тема.

Секако доколку оваа новина не ви се допаѓа, може да ги заштитите своите податоци така што објавата ќе изберете да ја гледаат само вашите пријатели. Има ли потреба од вакво нешто или не, само Фејсбук знае!

ВРВОТ