All for Joomla All for Webmasters
Технологија

Со само три клика откријте колку луѓе ве блокирале на Фејсбук!

Повеќето од вас се запрашале колку луѓе ве блокирале на Фејсбук. Со помош на едноставна апликација за неколку секунди, сега можете да откриете колку луѓе ве блокирале на најпопуларната социјална мрежа.

Потребно е да кликнете на овој ЛИНК и да ги следите инструкциите. За неколку секунди ќе ги видите резултатите.

ВРВОТ