All for Joomla All for Webmasters
Забава

Кога ќе ти текне дека си ставил кафе пред 20 минути (GIF)

Често пати ни се има случено да ставиме кафе и за момент да седнеме на Фејсбук. Но тој момент не трае кратко, епилогот најчесто е претечено кафе.

kafa

ВРВОТ