Македонија

Во Прилеп старата и добро позната “Сендвичара Папо” се сели на нова локација

Новата локација е 10 метри погоре од добро познатата локација по цветната уличка и е наспроти кафаната “Стари Град”.Ново место полно со магија и причина за милион вкусни задоволства, преточено во нешто ново, модерно, примамливо, зачинето со многу новитети и нови вкусови.

Затоа драги прилепчани, од оваа сабота “Сендвичара Папо” и нејзините превкусни бургери, ПАПО Сендвичи, Капричиози и тн ќе може да ги вкусите на новата локација која е 10тина метри погоре од старата и добропозната локација, по светната уличка наспроти кафаната “Стари Град”.

To Top