All for Joomla All for Webmasters
Забава

Гола на сцената на „Пинкови ѕвезди“ (ВИДЕО)

Андријана на сецната на „Оинкови ѕвезди“ ја отпеа песната „Мое једино“ од бендот „Министерке“, а кога ја виде на сцена, Калиниќ ја одмери од глава до пети и рече:

„И тогаш, како и ти, Милане, работи си ја работата нормално, излези, зборувај, најави… Жирито беше воодушевено со настапот на Андријана, а Маја Николиќ изјави: „Што да се каже, девојката е прекрасна и презгодна и не мора да мрдне со струкот ниту со колковите. На некого просто Господ му даде се. Погледнете го настапот на Андријана Радонјиќ:

ВРВОТ