All for Joomla All for Webmasters
Македонија

СТРАШНО НЕВРЕМЕ ГО ПОГОДИ ПРИЛЕП: Прилеп под вода, ѓубре се слева по улиците, апокалиптични сцени…

НЕВРЕМЕ

Страшно невреме го погоди Прилеп попладнево.Силен дожд проследен со ветер и страшни електрични празнења, предизвикаа апокалиптични сцени во градот под Марковите кули.

Улиците се претворени во реки, а плоштадите во центарот на градот во езера.Вавкво нешто граѓаните на Прилеп немаат видено одамна.Силното невреме ги блокира улиците, при што автомобилите стојат во место.

Дождот и понатаму паѓа.

ВИДЕО МАРКУКУЛЕ

ВРВОТ