All for Joomla All for Webmasters
Македонија

ПPEКИН НА ГЛАСАЊЕТО ВО КРИВОГАШТАНИ: Полицијата интepвенирала поради сликање на ливче!

Алсат дознава дека на гласачкото место 1515, во с. Обршани, општина Кривогаштани, имало прекин на гласањето од 11:25 до 11:35 часот поради сликање на гласачкото ливче од страна на лицето К.П од с. Обршани. На самото место интервениpала полицијата и инспектор од Прилеп.

ВРВОТ