Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Силјановска е во водство – ова се резултатите од 52,1% обработени гласови

Според информација на ВМРО-ДПМНЕ обработени се 53,1% од гласовите и засега Силјановска е во водство.

Таа има 188.016 гласови, Пендаровски има 186.340. а додека Река засега има 42.076 гласа

To Top