All for Joomla All for Webmasters
Македонија

ОФИЦИЈАЛНИ ПОДАТОЦИ: Општини со излезност над 60%

Од обработени 98,69% од избирачите до 18.30 часот своето право на глас го оствариле најголем број од граѓаните запишани на избирачкиот список во Крива Паланка.

Над 60% излезност има во овие општини:

Крива Паланка 62,22%

Ранковце 61,76%

Лозово 60,46%

Новаци 60,12%

ВРВОТ