All for Joomla All for Webmasters
Македонија

МАКЕДОНИЈА ЗАВИЕНА ВО ЦРНО: ВО СТРАШНА СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА ЗГАСНАA ДВА МЛАДИ ЖИВОТИ

страшна сообраќајна несреќа

Пред околу два часа на патот Петралинци-Балдовци се случи тешка сообраќајна несреќа помеѓу скутер и автомобил. На скутерот биле две млади момчиња С.К и А.М од село Дрвош (двајцата имале по 15 години) кои го загубија својот живот. На местото на несреќата се’ уште има екипа на СВР-Струмица кои детално ја истражуваат несреќата. Нека почиваат во мир двете млади момчиња. Со повеќе детални информации во текот на утрешниот ден.

ИЗВОР: СТРУМИЦА ДЕНЕС

ВРВОТ