All for Joomla All for Webmasters
Македонија

“ЛИДЕР”: “Ромите во Прилеп ги носат организирано на гласање со државни комбиња”

организирано гласање

Порталот “Лидер објави фотографии на кои според порталот се гледа дека со комбињата со кои се превезуваат учениците во Општина Прилеп, се врши органзиран превоз на населенито од ромските населби на гласање.

Како што објави “Лидер” организатор е поранешен координатор на СДСМ Прилеп, и сегашен член на Управен Одбор во Телеком.

ВРВОТ