All for Joomla All for Webmasters
Технологија

Фејсбук воведува промена која никој нема да остави рамнодушен (ВИДЕО)

Корисниците на Facebook наскоро пријатно ќе се изненадат. Во иднина профилните слики на корисниците може да бидат во движење.

Инаку планот е, корисниците на Facebook да можат наместо обични профилни фотографии, да постават видео-снимка од 7 секунди. Ќе биде нешто слично на GIF, без звук.

ВРВОТ