All for Joomla All for Webmasters
Технологија

Фејсбук се соочува со нов проблем, не можe да се “четува”

Изгледа популарната социјална мрежа прави некои измени, или можеби има некаков посериозен проблем.


Имено, луѓето ширум светот ги преплавија форумите во врска со тоа дека веќе повеќе од 10 минути не се во можност да праќаат пораки.

Сѐ уште нема официјални информации од претставниците од Фејсбук да кажат за што точно станува збор.

Останува да го чекаме нивното објаснување…

ВРВОТ