Технологија

Фејсбук повторно падна, а еве и зошто!

Ако повторно не можете да се логирате на Фејсбук, можана причина е спроведување на редизајнот за примање и праќање пораки меѓу корисниците.

По успешната распределба на сервисот за пораки на мобилната апликација, Фејсбук одлучи да внесе промена и во десктоп верзијата на своите алатки за комуникација.

To Top