All for Joomla All for Webmasters
Други спортови

Гола жена влета на теренот, редарите касно реагираа (Видео)

На рагби дуелот меѓу селекциите на Аргентина и Нов Зеланд гола девојка влета на теренот и ги избезуми редарите кои се сторија се да ја сопрат.Девојката со име Роуз Купа си ја остварила желбата и без алишта истрчала на рагби дуелот, го привлекла вниманието на сите присутни, а изнудила радост и кај редарите кои дури почнаа да ја гушкаат.


25-годишната Роуз Купа потполно гола втрча на терен, го прекина натпреварот на една минута и на крајот беше запрена од обезбедувањето.Токму реакцијата на обезбедувањето е најкомична во целиот настан бидејќи премногу „професионално“ му пристапија на случајот.

ВРВОТ