All for Joomla All for Webmasters
Музика

Како Ален Хасановиќ се подготвува за Ѕвездите на гранд

Веќе знаеме дека познатиот музички представник од Македонија, Ален Хасановиќ ги освои срцата на жирито од музичкото шоу Ѕвездите на Гранд, па во прилог имаме видео од самиот пејач направено во неговиот дом, а на самото видео пишува дека тоа е неговата подготовка за следниот настап во шоуто.

 

ВРВОТ