All for Joomla All for Webmasters
Музика

Сигурно нема да ја препознаете (ФОТО + ВИДЕО)

Кој би рекол дека една од најпознатите ѕвези,а и од најубавите жени на Балканот би изгледала вака.Таа денес е една од најпопуларните пејачки,но и таа тогаш била непопуларна тинејџерка.

Се прашувате ли за кого станува збор? Тоа е пејачката Јелена Розга,една од најубавите жени на овие простори.

АВТОР: АНДРЕЈ СТОЈКОСКИ

ВРВОТ