Музика

Ким Кардашиан го придружуваше Канје Вест на DirecTV Super Bowl 2015 (Видео)

Ким Кардашиан го придружуваше Канје Вест додека настапуваше со Ријана на DirecTV Super Bowl 2015 забавата Триесет и четири годишната ѕвезда,го придружуваше нејзиниот сопруг Канје Вест,кој заедно со Ријана ја превзедоа сцената,пред да го заврши својот сет.

Заедно испеаја неколку песни заедно вклучувајќи ги “All of the Lights” и “Diamonds” чија изведба можете да ја погледнете на видеото што следи.

АВТОР: АНДРЕЈ СТОЈКОСКИ

ВРВОТ