Музика

Како изгледаше сексипилната Северина во нејзините почетоци

Северина еедна од најпопуларните пејачки на овие простори.Оваа згодна хрватица,иако денес има 42 години,таа сеуште изгледа совршено.Еве како таа изгледала во далечната 2001 год. на спотот од песната “Кrivi spoj” од албумот “Pogled ispod obrva”.

 

ПОДГОТВИЛ: АНДРЕЈ СТОЈКОСКИ

To Top