All for Joomla All for Webmasters
Музика

Феноменалниот Ален Хасановиќ растури на „Ѕвездите на Гранд“

Ален Хасановиќ, харизматичното момче од Прилеп повторно го крена жирито на нозе кои го наградија со аплауз. Во дуелот Ален прво ја изведе “Нико мени реч” од Џенан Лончаревиќ, за која добија мали позитивни критики од членовите на жирито.

Следна песна беше “Звао сам је Емили” од Здравко Чолиќ со која го крена жирито на нозе. Резултатот беше нерешен, односно 6:6, поради тоа двајцата кандидати мораа да пеат на “суво грло” баражна песна. Ален докажа дека одлично му лежат и народните песни и се претстави сo народна песна. Но, и покрај прекрасната изведба Ален не успеа директно да се пласира во 3-тиот круг.

Во баражот испеа уште една народна песна и успеа да се пласира во 3-тиот круг! Со среќа понатаму Ален

ВРВОТ