Љубов и секс

Жаклина – Жаки повторно ве става на „слатки маки“

Не само нашиот северен сосед има девојки кои ги оставаат момците со подотворени усти, имаме и ние нешто наше македонско со што можеме да се пофалиме, а тоа е нашата Жаки.
Или што би рекле, треба да те има… и физички и во јавноста!А неа ја има… И тоа постојано, на социјалните мрежи.

Со нови фотографии, различни од претходните, помистични, повозбудливи, попримамливи…Згодната прилепчанка, ТВ водителка и фото модел Жаклина – Жаки, со нова серија фотографии на својот Фејсбук профил повторнио ја разгоре машката и не само машката мечта…

Заради неа многумина имаат „бурна ноќ“… во мислите. Или поточно немаат мирни сништа !

To Top