All for Joomla All for Webmasters
YouTube манија

Кирил Блек по неколку месеци со нова песна

Кирил Блек е јутјубер а воедно и пее песни од кои една беше денес истаена по име „За Тебе“ Кирил Блек е талентирано момче кое успева цела работа да ја заврши на социјалните мрежи.

Како што и самиот вели, во иднина ќе има уште песни на неговиот канал на јутјуб па може да се очекува нешто многу добро во блиска иднина.

 

ВРВОТ