All for Joomla All for Webmasters
YouTube манија

Бабата и репката: Најнов серијал на македонските јутубери

Еве како се развива Јутјубот во Македонија. Дечките се навистина екстра и имаат добар сенс за хумор, пренкови, смешни видеа и сл. Дечките се навистина уникатни и се потрудиле да направат едно одлично видео.

 

ВРВОТ