All for Joomla All for Webmasters
Забава

Кога шегата ќе тргне на лошо !

Секоја шега не е оди на добро. Имено на овој шегаџија на крајот не му дојде до шега бидејќи снимањето го напушти со скршен нос. Обратете внимание при крајот на видеото на дечкото со црвени пантоломи. Дали би го направиле истото и вие доколку се најдете во ваква ситуација ?!

ВРВОТ