Македонија

Понеделник ден на жалост во Република Македонија

Поради трагичната хелихоптерска несреќа во која животот го загубија четворица припадници на Министерството за внатршени работи: Драги Мицев, Марјан Трајковиќ, Тоде Орешков и Иљо Лопатички, Владата одлучи понеделник, 14 јули, да го прогласи за ден на жалост.

To Top