Забава

Ај доста романтика те молам види за голфот

Девојката си прекрасен начин како да се доближи и понатаму зближи со дечкото и веднаш почнала да шири романтики, ама изгледа дечкото си имал огромна мака па морал да побара помош за маката од девојката.

To Top