Вести

Обид за “бугарски воз” во Битола

Како што пренесува Press24.mk, во Битола откриена изборна нерегуларност.

Денес во 12:55 часот во СВР-Битола од страна на Избирачкиот одбор на Избирачко место бр.102 во ОУ„Елпида Караманли“ било побарана интервенција при што кај лице М. К. која остварила право на глас биле пронајдени уште две ливчиња

To Top