Вести

Излезност до 13 часот: 24,42%, гласале 443,098 граѓани

Државната изборна комисија објави на својата страна дека излезноста на избирачките места до 13 часот е 24,42 проценти. Досега своето право на глас го оствариле 443,098 граѓани кои гласале на предвремените парламентарни избори, а податоците се однесуваат за 3,147 избирачки места.

To Top