All for Joomla All for Webmasters
Македонија

Повторно избоден навивач, овој пат на “ЧКЕМБАРИ” ?!

избоден навивач

Во целост го пренесуваме Фејсбук статусот на Марјан Стојаноски од Прилеп и неговото сведоштво, за нападнатото со нож 19 годишно момче.

Вечерва околу 2 часот пред пекарата Наси во Кичево, нападнат е 19 годишниот Б.М. член на Навивачката Група Чкембари, од 6, очигледно повозрасни Шип***ски орди кој иако побројни, повторно е корситен нож но за среќа иако погодена тетива, крварењето е сопрено и младото момче се чуствува здравствено добро но психички запрепастено и безнадежно без заштита од институциите на СОПСТВЕНАТА држава…
Причина за нападот е Маицата која ја носел со симболи и НАПИС, МАКЕДОНИЈА, а можеби Причината да се крие и во неговото Присуство на Гумење на ПРОСЛАВАТА на НАЦИОНАЛНИОТ празник ИЛИНДЕН …
ПОЛИЦИЈАТА (разговор со ШИП**Р)не направила никаков записник, (што значи НАСТАНОТ не постои) ниту излегла на лице место, со образложение во стилот, САМ СИ ВИНОВЕН, ТИ СИ ГИ ПРОВОЦИРАЛ, ШТО СИ ЈА НОСЕЛ ТАА МАИЦА …
Алоо брее, УААА да викаат МАКЕДОНЦИВЕ одма Че ги најдете и цела државна машинерија ја покренувате, а кога КОЛАТ МАКЕДОНЦИ, сами си се КРИВИ, по се излгеда се КРИВИ ШТО СЕ МАКЕДОНЦИ .., пишува на Фејсбук Марјан Стојаноски.

Вечерва околу 2 часот пред пекарата Наси во Кичево, нападнат е 19 годишниот Б.М. член на Навивачката Група Чкембари, од…

Posted by Marjan Stojanoski on Saturday, August 4, 2018

** Ставовите искажани во статијата “Повторно избоден навивач, овој пат на “ЧКЕМБАРИ”” се лични ставови на авторот (Марјан Стојаноски) и редакцијата на Barkod.mk не сноси одговорност за изнесеното во нив.
ВРВОТ