All for Joomla All for Webmasters
Македонија

Повторно нападнат и избоден навивач на Комити ?!

навивач на Комити

Од вчера социјалните мрежи вријат. Според неофицијални и засега непотврдени информации, вчера е нападнат и избоден извесен Митко, навивач на Комити.

Ова се засега неофицијални и не потврдени информации и потекнуваат од социјалните мрежи. Засега навивачката група Комити нема објавено информации за овој немил настан на нивната официјална страна.

Нападнат и избоден млад навивач од Комитите.Митко брату….Ќе страдаме ама не се Предаваме !!!!"Еден Девет Осум Седум"

Posted by Kristian Jandrioski on Saturday, July 21, 2018

навивач на Комити

 

ВРВОТ