Македонија

Потрагата по Даниела Пецевска заврши трагично – нејзиното безживотно тело пронајдено во Вардар

Даниела Пецевска

Потрагата по скопјанката Даниела Пецевска заврши трагично. Нејзиното безживотно тело е пронајдено во реката Вардар во село Горно Лисиче.Вчера околу 13 часот е извлечено од водите на реката Вардар во Горно Лисиче.

– Од водите на Вардар кај железничкиот мост во село Горно Лисиче, извлечено e женско тело од екипа од БППЗ – информираат од МВР.

Даниела е мајка на три деца. Нејзиното семејство 5 дена трагаше по неа откако беше пријавена за исчезната.

To Top