All for Joomla All for Webmasters
Македонија

“Оставки во Македонија пат ? Треба ли да има жртви за да се чисти автопат ?”

Се чини снегот не престанува да ги изненадува од “Македонија пат”?

Автопатот Скопје-Велес во моментов изгледа вака:

ВРВОТ