Вести

Излезност до 19 часот: 45,74%, гласале 829,927 граѓани

Државната изборна комисија објави на својата страна дека излезноста на избирачките места до 19 часот е 45,74 проценти. Досега своето право на глас го оствариле 829,927 граѓани кои гласале на предвремените парламентарни избори, а податоците се однесуваат за 3,147 избирачки места.

To Top