All for Joomla All for Webmasters
Балкан / Регион

КОНЕЧНО НОВИ ВЕСТИ ЗА ДАРКО ЛАЗИЌ: Скршена му е вилицата и ребрата, ногата му излегла од колкот, НО НАЈБИТНО СОСТОЈБАТА Е ПРОМЕНЕТА!

Дарко Лазиќ

Состојбата на повредениот Дарко Лазиќ, кој доживеа страшна сообраќајна несреќа во близина на својот дом, сега е стабилизиран, открива Курир!

Лекарите исто така откриваат дека е неблагодарно да се предвиди состојбата на пејачот, но и последиците од оваа несреќа! Ќе се оди чекор по чекор, и свикан е и медицинскиот консилиум. Сепак, лекарите се убедени дека Лазиќ ќе ги надмине повредите што ги добил во ужасна несреќа.

Лазиќ излетал од патот близу до својот дом во Брестац, а смачканиот БМВ што тој ги возел, покажувал колку е страшно пејачот да преживее.

 

ВРВОТ