All for Joomla All for Webmasters
Технологија

Фејсбук има тајно место каде чува податоци за вас: Еве како да ги избришете

Се што треба да направите е да влезете во опцијата “Settings” односно подесувања, па да влезете во “Ads”, односно огласите кои ќе ги видите на листата. Потоа кликнете на “Ads based on my preferences”, трета по ред, па Едит, односно измена. Тука ќе најдете список со сите ваши интересирања, барем онака како што Фејсбук ги гледа.

ВРВОТ