Забава

Два акумулатори по предизборна улица (ВИЦ)

Се шетале два акумулатора по предизборно паскопана улица. Едниот паднал во шахта, а другиот се испразнил од смеење.

За време на бомбардирањето на Белград, неколку авиони случајно влегле во воздушниот простор во Скопје. По некое време, едниот пилот погледнал надолу:
– Овде ли фрлавме бомби?

– Не,не. Овде си е вака – одговорил другиот пилот

ВРВОТ