Ракомет

Полјаците пред време го знаеа резултатот (ФОТО)

Македонија загуби со еден гол разлика од Полска, а домашните навивачи точно го предвидоа конечниот резултат.Тие пред самиот почеток на натпреварот со нашата селекција

, излегоа со голем транспарент на трибините, и со подготвена порака на хартиени листови… „Бидете спокојни, и така ќе победиме со еден гол“…

ВРВОТ