Македонија

Колумнистот Костадин Керпичоски објави интересна фотографија на својот фб профил

Пред малку на социјалната мрежа колумнистот Костадин Керпичоски објави интересна фотографија. Во продолжение може да погледнете за што станува збор.

koliumna 

To Top