All for Joomla All for Webmasters
Фудбал

Кога судијата ќе го згреши картонот и даде два картони за еден прекршок

Интересна ситуација се има случено во времето кога Роналдињо играше за Милан. Имено судијата го погреши картонот и за еден прекршок Роналдињо доби два картони.

ВРВОТ