All for Joomla All for Webmasters
Други спортови

Судијата не се снајде најдобро со градникот на Јелена Јанковиќ

Јелена Јанковиќ имаше мал проблем со гардеробата во Монтреал кога нејзиниот градник се “отвори” за време на тежок меч против Слоан Стивенс. Имено на помош веднаш дојде судијата, но не се снајде баш најдобро, па помошта Јелена ја добри од една госпоѓа од публиката. Целиот настан беше исвиркан од страна на публиката.

ВРВОТ