Шоу бизнис

Жаре “како од мајка роден” на ПивоФест2015

Откако Марјана Станојкоска првата вечер ги собра сите комплименти за својот изглед на Пиво Фест 2015 во Прилеп, вчера свој печат на втората вечер остави нејзиниот водителски партнер, Жарко Димитриоски.

Неколку минути подоцна Жаре се качи на сцена речиси гол, покриен со пешкир. Водителот на овој начин најави дека вна втората „пивофестовска“ вечер во Прилеп има организирано и пена-парти!

To Top