Музика

Саша Ковачевиќ спремен за концертот во Скопје (ВИДЕО)

Популарниот Саша Ковачевиќ е спремен за концертот во Скопје и најави добра журка како и секогаш. Концертот ќе се одржи на 19 Март во салата Борис Трајковски и Саша откри дел од својот репертуар, поголемиот дел ќе бидат неговите песни но веровано ќе има и неколку и од Тоше Проески.

To Top