Музика

“Дијаболик”, “Пао сам на дно”, “Нече мама дочи” синоќа ечеа на градскиот базен “Маркови кули” во Прилеп

Синоќа на преполниот Градски базент во Прилеп, кралот на фолк музиката Аца Лукас направи одлична забава, а публиката уживаше на неговите стари и нови хитови.


Со голема енергија и фантастична атмосфера Аца Лукас ја крена публиката на нозе, а имаше илјадници посетители како од цела Македонија така и од соседните земји.Голема благодарност до Чавлески Логистик за одличната организација.

To Top