All for Joomla All for Webmasters
Саботна шема

#ПивоФест2014: Првиот ден предвесник за рушење рекорди (Фото)

Како и секоја година така и годинава во градот под Марковите кули се одржува манифестацијата “Пиво Фест”. Покрај досегашните рекорди оваа година се очекува рекордот да биде на многу повисоко ниво.

Фоторепортерите на Баркод ќе бидат на сите вечери и ќе ги прикажуваат најинтересните моменти. На почетокот од првиот ден ќе Ви биде прикажана дневната репортажа од Пиво Фест2014, а веднаш потоа и вечерните случувања со фотографии.

* НАПОМЕНА:  Доколку сакате да превземете некоја слика истата можете да ја превземете со влечење на малата слика во нов таб, и потоа кликате десен клик и Save Image As…

ВРВОТ