Ноќен живот

#II NightLife Prilep: Calypso – T-DJ Milana го запали CLUB CALYPSO (фото)

ДиЏеј, продуцент и одличен live performer! Една од најатрактивните топлес ДиЏеи во Европа. На нејзината букинг листа се наоѓаат најголемите клубови низ Европа. Resident DJ во Bora Bora Ibiza! Забава за која долго ќе се зборува …

* НАПОМЕНА:  Доколку сакате да превземете некоја слика истата можете да ја превземете со влечење на малата слика во нов таб, и потоа кликате десен клик и Save Image As…

ФОТО: CALYPSO

To Top