All for Joomla All for Webmasters
Ноќен живот

#I NightLife Prilep: Virus – Pitu Party 24.02.2016 (фото)

Традиционалната забава која ја организира Локалната Младинска Организација „Млади Економисти“ по повод патрониот празник на нашето СОУ „Кузман Јосифоски Питу“ Прилеп се одржи и оваа година во Virus. Претстоеше  ноќ исполнета со многу дружење и забава заедно со K&K BAND.

* НАПОМЕНА:  Доколку сакате да превземете некоја слика истата можете да ја превземете со влечење на малата слика во нов таб, и потоа кликате десен клик и Save Image As…

ВРВОТ