All for Joomla All for Webmasters
Здравје

Да бидеме хумани #ЗаЕли

За Ели потребни се пари на сметка. Парите од донациските броеви се префрлаат на месечно ниво. Цел месец е пред нас. За еден детски живот се работи. Потребни се парични средства на сметката на Ели.

Ајде сите утре да пополниме една уплатница и да уплатиме во која било банка. Да бидеме хумани #ЗаЕли ИТНО се потребни паричните средства. Утре одиме во банка

ВРВОТ