All for Joomla All for Webmasters
Забава

Прекрасна идеа за запросување

Ја прашав мојата девојка, дали ќе сака да го стави млекото во фрижидер, а кога го отвори го виде изненадувањето. Во чашата беше прстенот, а благодарение на кока кола таа кажа ДА.

ВРВОТ